Läxhjälp – så här går det till

Vi anpassar oss efter dina behov med en studiecoach som har rätt meriter för de ämnen som du behöver förbättra dig i. Höj dina betyg, öka motivationen, förbättra studietekniken med läxhjälp från någon av våra studiecoacher.
I tre steg tar vi fram en studiecoach som matchar dina behov.

  1. Mer information
    Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig under dagen för att förstå precis hur vi kan hjälpa dig.
  2. Personlig matchning
    Vi väljer ut den studiecoach som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.
  3. Prova på lektion
    Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet med läxhjälpen. Känns det bra fortsätter undervisningen med det alternativ du valt.

Har du några frågor?

Här hittar du svar på några vanliga frågor som kunder eller besökare kan ha. Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta oss.

Vad är fördelarna med att anlita en studiecoach?

Att anlita en studiecoach har flera fördelar. En studiecoach kan ge individuell uppmärksamhet till eleven och anpassa undervisningen efter Dina specifika behov. Detta leder till snabbare framsteg och bättre resultat. Privatundervisning kan också öka elevernas självförtroende och motivation, vilket kan göra inlärningen mer rolig och givande.

Hur kan en studiecoach hjälpa mina ungdomar?

En studiecoach hjälper elever genom individuell undervisning, anpassade planer och extra stöd för att förbättra deras akademiska prestationer.

Vad är kostnaden för hjälp från en studiecoach?

Kostnaden för hjälp av en egen studiecoach kan variera beroende på flera faktorer, som ämne, nivå och antal lektioner. Vanligtvis tar studiecoach en timavgift som kan variera mellan 300 och 600 kronor per timme. Det är viktigt att komma ihåg att kostnaden för en studiecoach är en investering i elevens framtid och kan leda till bättre akademiska resultat och framtida möjligheter.

Hur kan jag boka en lektion med Johanna?

Besök vår webbplats för att boka en lektion med Johanna. Du hittar även information om priser och lektionspaket där. Kontakta Johanna direkt för mer information.


Läxhjälp med en studiecoach

Våra studiecoacher finns i hela Stockholmsområdet. Oavsett om du bor innanför eller utanför tullarna kan du få hjälp med dina studier – i hemmet, universitetets bibliotek eller online. I Stockholm finns några av Sveriges ledande universitet, fyllda med drivna, pedagogiska studenter. Deras driv och engagemang hjälper dagligen hundratals elever med ämnen som matematik, naturvetenskap eller moderna språk. Anlita en studiecoach redan idag för såväl resultat och motivation i dina studier.


Kemi

Fysik

Fysik

Maximera ditt akademiska potential

Välkommen till min privata undervisningssida! Med över 10 års erfarenhet kan jag hjälpa dig nå dina akademiska mål. Låt oss maximera ditt potential och skapa framgång i skolan!