Matematik

Alla kan bli bra på matte!

Du behöver bara träna rätt för att höja din nivå i matematik. Med en studiecoach vet du att den regelbundna träningen blir av.

Din studiecoach är utvald just för dig och anpassar sig efter dina behov. Studiecoachen har goda ämneskunskaper och bra pedagogik.

  • Matematik för alla åldrar/nivåer
  • Mattehjälp – i hemmet eller online
  • Förbättrad ämnesförståelse, motivation & självförtroende
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 2

Ämneskunskap + studieteknik

Våra mattelärare fokuserar inte enbart på att förbättra ämneskunskaper i matten, utan också på studieteknik och självförtroende. Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier.

Personlig undervisning

Studiecoachen anpassar inlärningen för varje elev för att maximera deras potential.

Stöd för alla nivåer

Du kan få hjälp i matten från grundskolan till gymnasiet. Allt från algebra, statistik och sannolikhet, andragradsekvationer, linjära funktioner, ekvationssystem, derivata till trigonometri och integraler. 

Flexibilitet

Studiecoachen erbjuder flexibla tidsscheman för att skapa bekväma lektioner som passar perfekt in i ditt liv.

Anpassade inlärningsstrategier

Studiecoachen anpassar inlärningen för varje elev för att maximera deras potential.

Få hjälp i matematik av en person som förstår dig

Du får en studiecoach som lägger hundra procent fokus på just dina specifika behov och önskemål i matematik. För oss är det viktigaste att hitta en studiecoach som du känner dig bekväm med, men som också kan hjälpa dig nå dina studiemål. Vi lägger stor vikt vid att hitta en studiecoach som passar dig på det personliga planet, men som också har de mattekunskaper som krävs för att du ska nå toppresultat.

Mattehjälp – oavsett svårighetsgrad
Vi har studiecoacher som kan ge mattehjälp för alla olika mattekurser och nivåer. Detta betyder att du kan få mattehjälp oavsett om du läser på grundskolan, gymnasiet eller på högskola/universitet. En studiecoach som ger mattehjälp kommer oftast från någon av landets topputbildningar, såsom läkarprogrammet eller civilingenjörsprogrammet.

Mattehjälp – oavsett plats
Studiecoachen kan ge mattehjälp online om så önskas. Elev och studiecoach kan alltså välja att träffas i hemmet, online, eller på offentlig plats, exempelvis på ett bibliotek eller ett kafé!